Acura RSX, ILX and Honda EP3 Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
I replaced my my clutch now my car won’t start any ideas? I went back through and checked all wires of damage and made sure they were connected and clean as well as the ground on the bell housing. I tested spark after new plugs and it was good but the car didn’t wanna start. It was trying to backfire through the cai, I replaced the crankshaft position sensor and still nothin Any help would be appreciated!!
 

·
SOLO II
Joined
·
545 Posts
what are the symptoms you are having? Does the lights turn on? Does it try to crank over?
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #6
In the car just cranks it will not start, it backfires through the cai on occasion when trying to start it. No lights. Yes I used a clutch alignment tool, as this is not the first clutch iv done, but the first one on this car iv done.
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
Check your starter, alternator, battery, injectors, plugs, and coil packs. Check over one system at a time till you figure it out you probably just forgot to install a ground properly when putting the transmission back on.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #8
Iv checked all of the above one at a time And there’s only one ground wire, it is connected to the bellhousing that comes from the negative battery terminal other that that I didn’t disconnect anything other than the air intake sensor and the 3 sensors on the bellhousing.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top